Produktion med muligheder

Samarbejder om udvikling
Schjerning Farver har en fleksibel produktion, der er nem og hurtig at omstille. Vi er kundens fabrik, og vores laboratorium deltager i udviklingen af nye produkter og emballager efter kundens ideer og ønsker. Vi er den specialiserede samarbejdspartner, når det handler om miljøvenlige, flydende dekorationsfarver, strukturpasta og lim.
 
Kundens egen etiket
Alt kan lade sig gøre, og vi pakker produkterne enkeltvis eller i matchende farvesæt med vores eller kundens egen etiket. Vi holder os orienteret om tidens tendenser og er inspireret af det skandinaviske modesyn. Vi producerer desuden eksklusive farveserier, som den enkelte kunde måtte ønske. Farverne er altid højt pigmenterede, brillante og effektfulde, og vi gør os umage med at producere ensartet høj kvalitet og med at holde det, vi lover.
 
Fleksibel levering
Vi tilpasser vores produktionsrytme efter kundens behov og aftaler fleksible leverancer. Vi kan derfor på kort tid levere små og store partier med de ønskede etiketter i hele Europa. Vores sikre logistik betyder, at vore kunder kan køre med lille lagerbinding og god likviditet og samtidig være leveringsdygtige og troværdige over for deres kunder.