Miljø

 
Rene farver for miljø og sundhed
Schjerning Farver kombinerer de bedste råvarer og den nyeste teknologi for at producere de reneste farver. Vi vælger altid de reneste råvarer og udelukker eller minimerer dermed stoffer med uønskede sundhedsskadelige og/eller miljøskadelige effekter.
 
Farverne er alle A-mærkede, hvilket er en frivillig dansk ordning, der stiller skrappere krav til indholdets renhed end den gældende lovgivning.
 
Vi bruger kun europæiske leverandører, der er kendte for at tage vare på miljøet og fortælle troværdigt om indholdet i deres produkter. En uvildig rådgiver udfører  uvildige kontroller af vores leverandører, og sikrer dermed indholdet af ingredienser i råvarerne.
 
Læs mere om A-mærket og gode råd på hjemmesiden Informationscenter for Miljø og Sundhed. Se mere under links.
 
ISO 14001
Schjerning Farver har været ISO 14001 miljøcertificeret siden 1998. Det dokumenterer vores høje standard og sikrer en miljøvenlig produktion. Vi sorterer vores affald og sparer på el og vand.
 
EU’s miljøpris
I 2004 modtog Schjerning Farver EU’s miljøpris for grønne produkter. Vi værner om at leve op til prisen og fortsat udvikle nye miljøvenlige hobbyfarver og lim, som børn og voksne kan bruge uden at bekymre sig.