Om Schjerning

Miljøvenlig produktion i Danmark
Schjerning Farver har domicil i Ebeltoft og er en innovativ og specialiseret ordreproducerende virksomhed, som udvikler og producerer miljøvenlige hobby- og skolefarver. Virksomheden har rødder tilbage til 1886. Schjerning Farver er fleksibel, og gør sig umage med at producere og levere kvalitet til tiden til kunder, både i Danmark og på eksportmarkedet.

Vi har eget laboratorium og blander alle farver selv, så der er garanti for indhold og en ensartet høj kvalitet. Virksomheden har siden 1998 været 14001-miljøcertificeret – og har som den første producent fået Svanemærket en skole/hobbyfarve. Djurslands Erhvervsråd tildelte i 2014 virksomheden åretserhvervspris blandt andet fordi virksomheden har formået at tage konkurrencen op på det internationale marked med udgangspunkt i at producere miljørigtige produkter.

Lang tradition for kvalitet
Schjerning Farver har rødder tilbage til 1886. Emil Schjerning handlede dengang med farver, men var ikke tilfreds med kvaliteten. Han begyndte derfor selv at blande farver, der kunne leve op til hans høje krav.

Går forrest
Emil Schjerning gik forrest, når det handlede om kvalitet. Hans oldebarn, Birger Schjerning, gik også forrest i 1993, da han besluttede at udvikle kvalitetsfarver uden opløsningsmidler. Vi går til stadighed forrest, når det handler om at optimere produktion og levering, udvikle kvaliteten og sikre miljøet til gavn for vore kunder

Emil Schjerning

 

 ERHVERVSPRISEN 2014

Erhvervsprisen på Djursland gik i 2014 til Schjerning Farver og blev uddelt på Djurslands Erhvervsråds årlige generalforsamling. Prisen blev givet til Schjerning Faver, blandt andet fordi virksomheden har formået at tage konkurrencen op på det internationale marked med udgangspunkt i at producere miljørigtige produkter. Schjerning Farver er glad og stolt over prisen - og er ikke i tvivl om, at innovation inden for miljø, kvalitet og kreativitet er afgørende for, at Schjerning Farver kan producere hobbyfarver i Danmark.

 

INNOVATIONSPRISEN PÅ CREATIVE WORLD 2014

På Frankfurtmessen Creative World 2014 modtog Schjerning Farver prisen for mest innovative produkt, nemlig det nye produkt Papirrelief (med Relieft Base og Relief Midium). Prisen bliver uddelt hvert år til et produkt med særlig fokus på kreativitet, fantasi og nytænkning. Læs mere om Papirrelief her.