COVID-19 – VIGTIG INFORMATION

Kære kunder

Vi holder gang i produktionen, og I kan stadig bestille og få sendt varer fra Schjerning Farver.

Vi følger retningslinjerne fra regeringen og Sundhedsstyrelsen. Derfor arbejder alle medarbejdere, som har mulighed for det, hjemmefra. Medarbejdere i vores produktion arbejder på flere skift, så vi sikrer mindst mulig fysisk kontakt.

Pas på jer selv og jeres kære.

Adm.direktør.
Tommy Bonnerup

NYE PRODUKTER

Se vores nyeste produkter herunder. Se mere i vores produktkatalog eller bliv inspireret af vores produktløsblade.

 

Premixed Pouring Colour. Dekorér sten, lærreder etc. med en flot mønstereffekt. Se flere Step-by-step-vejledninger under Inspiration.

Lav flotte MONOPRINTS. Med Schjerning LINO kan du bruge din fantasi og fremstille flotte monoprints på en nem og sjov måde. Se mere under Inspiration.

 

 

Schjerning Farver

Schjerning Farver producerer danske kvalitetsfarver – med holdning til miljø og sundhed. Alle farver er vandbaserede og de fleste er desuden Svanemærkede eller A-mærkede.

 

Schjerning Farver arbejder løbende på at få flere Svanemærkede produkter. Svanemærket er Danmarks og Nordens officielle miljømærke og stiller skrappe miljøkrav i alle relevante faser af produktets livscyklus. Når du vælger et produkt mærket med Svanen er du sikker på, at det er blandt de miljømæssigt allerbedste – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Se hele Schjernings produktprogram 2020, eller få inspiration fra vores produktløsblade.

  

 

 

NYHEDER

ROYAL TALENS SALG
Schjerning Farver overtog pr. 1. januar 2020 distributionen af Royal Talens' komplette produktprogram i Danmark. Læs mere her.

 

For mere information om Royal Talens, se www.royaltalens.com.